UNSEFURK är en konstnärsdriven förening vars syfte är att bedriva lokaler med kollektiva verkstäder och ateljéer för uthyrning till konstnärer samt hålla i utställningar, workshops, seminarier, föreläsningar och andra event för alla intresserade. Projektet initierades 2020 och föreningen är registrerad E.F sedan våren 2021. Just nu står UNSEFURK utan lokal, men med hopp, engagemang och aktivt sökande närmar vi oss ett permanent hem att bedriva vår verksamhet i.

UNSEFURKs styrelse består av Emma Birkelund, Aron Bergdahl, Nora Löwenberg, Sindri Ardal, Olivia Hatamian Sjölund, Elmer Blåvarg och Theodor Öhrn. Alla medlemmar är aktiva konstnärer, och är eller har varit konststudenter på Konstfack, Kungliga Konsthögskolan eller Umeå Konsthögskola, många av oss med gemensam grund i Gerlesborgsskolan Stockholm.

UNSEFURK kommer att verkställa event och utställningar av olika slag med fokus på att skapa en mötesplats för unga tänkare och skapare. Vi vill se en plats där engagerade människor kan komma tillsammans, tänka tillsammans, titta tillsammans och skapa tillsammans. En mötesplats där olika konstformer och uttryck kan mötas och slås samman, och engagerade kan höras och synas.

UNSEFURK hoppas och siktar på att finna en lokal till årsskiftet och planerar starten av verksamheten där i början av 2022. Annars kommer UNSEFURK att hyra tillfälliga lokaler för utställningar och event tills vi hittar vårt framtida hem. Håll koll på vår hemsida för framtida Open Calls och inbjudningar till events. Vi ses!

Bästa Hälsningar
UNSEFURK
unsefurk@gmail.com

MER OM STYRELSEN: